Begivenheder
< April 2019 >
Ma Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Besøgende
Per-Sune Larsen
Bruger
6 timer
Repti
Bruger
2 uger
Niki
Bruger
3 uger
Harz
Bruger
4 uger
Steamhammer
Moderator
2 måneder
Gæster online
14

Dec
03
2010
Trainz til iPad
Skrevet af admin
Print
Trainz 2010I anledning af Trainz' 10 års fødselsdag, har skaberne haft travlt med at udvikle Trainz til mobile enheder, og allerede nu kan du købe en version til iPad'en.

Med Trainz' specialbyggede system, vil det at køre tog, ligge spor, lave ruter og fuldføre planlagte opgaver, føles som en leg.

Trainz Simulator til iPad er pakket med ruter og aktiviteter til at give dig den bedste oplevelse på enhver mobil enhed. Trainz Simulator er verdens første til iPad.

Trainz Simulator til iPad indeholder alt hvad du behøver for at bygge og operere din egen jernbane. Du kan bygge baner på få minutter, genskabe en strækning fra gammel tid, eller udvikle en fuldt udbygget prototypisk rute, valget er dit.

Forbered dig på den mest realistiske tog-simulator du kan få til en mobil enhed.

For mere information, videoer og screenshots gå til www.trainzmobile.com
Nov
29
2010
Trainz Multiplayer
Skrevet af admin
Print
Trainz 2010En multi-player version af tog-simulatoren Trainz vil se dagens lys i 2011.

Begyndende med en offentlig beta i januar 2011, vil multiplayer lade dig interagere med dine venner og andre spillere fra hele Trainz verden. Samarbejd, konkurrere og arbejde som en del af en velsmurt maskine, der driver et stort jernbanesystem der vil være større, end du havde forestillet dig ...

Hold øje med nyhedsbrevene fra Trainz for regelmæssige opdateringer
og mere information om Trainz multiplayer.

For at få adgang til den offentlige Multiplayer Beta, skal du eje en kopi af Trainz 2010 og registrere din CD Key på Planet Auran før den 10. januar 2011.
Oct
11
2010
RailWorks 2
Skrevet af admin
Print
RailWorksRailWorks2 udkommer mandag d. 18. oktober!
Med sig bringer det en lang række forbedringer og nyskabelser, og bringer RailWorks til et højere niveau indenfor tog-simulatorer. Og bedst af alt, så er RailWorks 2 helt gratis til alle, der allerede ejer RailWorks.

RailWorks 2 tilbyder en række nye funktioner, der gør RailWorks 2 mere brugervenlig for nye brugere, samt forbedringer og ekstra funktioner til at levere bedre spil-oplevelse og realisme for erfarne brugere.

Helt fra starten har RailWorks 2 klarerer muligheder og gør det lettere at identificere og køre tog, eller ruter, du ønsker at afprøve. RailWorks 2 omfatter en række guidede ture - primært rettet mod nye til spillet - for at hjælpe brugerne med at få mest muligt ud af deres kørsel.

Nye brugere vil finde det at lære at køre lokomotiver, som en meget enklere proces med RS Cab Control ®, den nye grænseflade i RailWorks 2, som giver enkel, intuitiv styring via mus og giver kørselsoplysninger og alarmer. RS Cab Control ® giver mulighed for fuld kontrol over lokomotivet, men kan slås fra for dem, der ønsker at benytte realistiske, animerede funktioner, genskabt fra de virkelige lokomotiver. RS Cab Control ® tilbyder også nye faciliteter, som appellerer til erfarne chauffører, som klikbare knapper til kamera-skift, en "screenshot knap", og et rullende display som advarer ved hastighedsgrænser og signaler.