Begivenheder
< Juli 2024 >
Ma Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Besøgende
Per-Sune Larsen
Bruger
2 uger
Oestjylland
Bruger
1 måned
A.N.de.Jong
Bruger
1 måned
Stephanie
Bruger
2 måneder
MorisBonie
Bruger
2 måneder
Gæster online
14

Nov
29
2010
Trainz Multiplayer
Skrevet af admin
Print
Trainz 2010En multi-player version af tog-simulatoren Trainz vil se dagens lys i 2011.

Begyndende med en offentlig beta i januar 2011, vil multiplayer lade dig interagere med dine venner og andre spillere fra hele Trainz verden. Samarbejd, konkurrere og arbejde som en del af en velsmurt maskine, der driver et stort jernbanesystem der vil være større, end du havde forestillet dig ...

Hold øje med nyhedsbrevene fra Trainz for regelmæssige opdateringer
og mere information om Trainz multiplayer.

For at få adgang til den offentlige Multiplayer Beta, skal du eje en kopi af Trainz 2010 og registrere din CD Key på Planet Auran før den 10. januar 2011.
Oct
11
2010
RailWorks 2
Skrevet af admin
Print
RailWorksRailWorks2 udkommer mandag d. 18. oktober!
Med sig bringer det en lang række forbedringer og nyskabelser, og bringer RailWorks til et højere niveau indenfor tog-simulatorer. Og bedst af alt, så er RailWorks 2 helt gratis til alle, der allerede ejer RailWorks.

RailWorks 2 tilbyder en række nye funktioner, der gør RailWorks 2 mere brugervenlig for nye brugere, samt forbedringer og ekstra funktioner til at levere bedre spil-oplevelse og realisme for erfarne brugere.

Helt fra starten har RailWorks 2 klarerer muligheder og gør det lettere at identificere og køre tog, eller ruter, du ønsker at afprøve. RailWorks 2 omfatter en række guidede ture - primært rettet mod nye til spillet - for at hjælpe brugerne med at få mest muligt ud af deres kørsel.

Nye brugere vil finde det at lære at køre lokomotiver, som en meget enklere proces med RS Cab Control ®, den nye grænseflade i RailWorks 2, som giver enkel, intuitiv styring via mus og giver kørselsoplysninger og alarmer. RS Cab Control ® giver mulighed for fuld kontrol over lokomotivet, men kan slås fra for dem, der ønsker at benytte realistiske, animerede funktioner, genskabt fra de virkelige lokomotiver. RS Cab Control ® tilbyder også nye faciliteter, som appellerer til erfarne chauffører, som klikbare knapper til kamera-skift, en "screenshot knap", og et rullende display som advarer ved hastighedsgrænser og signaler.
Sep
19
2010
Det nye Tog-Sim.dk
Skrevet af admin
Print
Velkommen til det nye Tog-Sim.dk.

Som I nok kan se, er der sket en del ændringer. Vi har simpelthen valgt at skifte hele CMS systemet ud med PHP-Fusion.
Alle downloads, faqs, links og indlæggene i forummet er konverteret til det nye system. Det tog dog lidt længere tid end ventet, da der fremkom lidt fejl i forummet, og det er ikke sikkert at vi lige har opdaget alle fejlene, men finder du en er du velkommen til at bruge fejlrapporterings-systemet her på siden.

Har du problemer med at logge ind efter flere forsøg, kan du få tilsendt et nyt kodeord ved at klikke på »Glemt kodeord« i login-vinduet. Virker det nye kodeord ikke, kan du udfylde denne formular.

Vi håber at I, ligesom os, vil blive glade for det nye Tog-Sim.dk, for her er lagt rigtig mange timer i dette projekt.