wap.tog-sim.dk
Seneste nyheder
OpenRails 1.1
System Tilgang
Menuen giver nu hurtig adgang til inkluderet dokumentation. Nye muligheder er blevet tilføjet til begrænsning af sikker hastighed gennem kurver, som omfatter sanktioner, og til automatisk at korrigere fejlbehæftede parametre i lokomotiver.
Nye tastaturkommandoer kan bruges til at afskære al strøm eller alle bremser på et lokomotiv, mens multiplayer nu kan tilslutte direkte til domænenavne.
Miljø Tilgang
Vogne er nu i stand til at have flere "gods animationer" tilknyttet, herunder evnen til at blive lastet og losset gennem spiller-udløste animationer.
Aktiviteter kan nu dynamisk ændre vejret som en normal del af gameplayet, og yderligere lydeffekter er blevet tilføjet til bremserør, cylinder haner og mere.
3D cab synspunkter er indlæst som standard, hvis disse er tilstede, og nye cab styringer til gear og forventet hastighed er blevet tilføjet.
Lokomotiv tilføjelser
Mulighed for ekstre kulvogn, dynamiske bremser, og EP bremse med trinløs frigivelse, mens motor-bremser er blevet udvidet til at arbejde med kulvogn.
Betjenings tilføjelser
Du kan nu skifte styring mellem alle tilgængelige spiller-, AI og statiske tog i spillet, tanke op fra vandbeholdere, og aktivere manuel mode (signalering), mens de stadig er i bevægelse.
Begrænset hastighed zoner i aktiviteter er blevet tilføjet, og AI togene kan nu anmode om tilladelse til at passere signaler ved fare.
General Forbedringer
Lyd-afstand cut-off er blevet forbedret, sammen med en ny looping algoritme og bedre kompatibilitet med stereo / mono skift til cab / uden udsigt. Dynamiske lyde der kontrolleres af variabel 1, 2 og 3 er også blevet forbedret.
Muligheden for at sammenkoble / opdele tog under en aktivitet er blevet forbedret, med flere muligheder for spilleren og AI tog. Super-elevation er blevet forbedret, mens vibrationerne er blevet erstattet med harmoniske gyngende effekter for en bedre fornemmelse.
Der er også foretaget en række bremse-relaterede forbedringer for kompatibilitet og nøjagtighed.
kilde: openrails.org

Tilbage til nyheder

* Tilbage til forsiden *