Apr
12
2011
Trainz Simulator 12
Skrevet af zepder
Print
En digital kopi af Trainz kan blive din idag. TS12 er tilgængelig til download fra Auran Store lige nu.

Det vil stadig vare en uges tid, indtil dvd'en er klar i butikken. Glem ikke, at hvis du gerne vil have dvd'en (eller ikke vil bruge båndbredde til at hente en digital version), kan du stadig forudbestille nu, og det vil blive sendt til dig, så snart den er klar!

Byg og driv din egen jernbane ... Sammen med dine venner!
Trainz Simulator 12 inkluderer de mest spændende nye funktioner i Trainz' historie: Multiplayer!
Spillere fra hele verden kan bygge, lege og drive jernbaner sammen i denne nye og spændende oplevelse!

Det handler om tog!
Føl hvordan det er tage styringen af de mest magtfulde lokomotiver, imens du suser igennem byer og kuperet terræn. Aflever passagerer eller håndter tog-rejser og hold øje med signaler og hastighedsgrænser.

Vær kreativ med den magtfulde World Builder!
- Design og byg dine egne jernbaner ved hjælp af Surveyor, et af Trainz' indbyggede redigeringsværktøjer og få adgang til hundredvis af brugerskabte aktiver fra Trainz Download Station.

Bliv venner med andre jernbanefans!
Del dine oplevelser med andre i det nye Trainz Multiplayer.

Se din rute fra en satelit's position!
Zoom forbi den tidligere 300m grænse og hele vejen ud til 10 km.

Lyden har fået en overhaling!
Nyd den ekstra realisme, som Trainz Simulator 12's Doppler beregninger og lydforbedringer leverer.

Nye lokomotiver, vogne og meget andet i højere kvalitet!
Tjek det medfølgende state-of-the-art aktiver, som leveres med Trainz Simulator 12 - såsom Y6B (som ses på spillets forside).

Nyt og forbedret SpeedTree indhold!
Mange nye realistiske SpeedTree aktiver til brug i dine ruter. Skift mellem forskellige årstider og observer når de ændrer udseende.

Bagudkompatibel med TS2010 indhold og ruter!
Over 90% af det eksisterende indhold på Download Station er kompatibelt med TS12, og der arbejdes aktivt med tredjeparts udviklere for at hjælpe med at løse de kendte fejl i det resterende indhold.NYE RUTER

Balezino - Mosti
En utrolig detaljeret fiktiv rute, baseret på det moderne Rusland. Denne rute understøtter elektriske lokomotiver, og sørger for en rigtig god førerums-oplevelse.

Debrecen - Nyiredyhaza
En prototypiske ungarsk rute, der er i den moderne æra. Denne rute har både el og diesel lokomotiver og giver en fremragende førerums-oplevelse.

ECML Kings Cross - Newcastle
En forbedret og udvidet udgave af den prototypiske britiske rute som du kender fra TS2010, inspireret fra 1970'ernes »blå diesel« æra.

Mojave Sub Division
En prototypisk amerikansk fragtrute i 1990'erne, herunder et udvalg af ATSF og SP diesellokomotiver som GP60M, B40-8W, SD40T og SD45. Over 60 mil udfordrende rute gennem den californiske ørken.

Municipal Transit Railway
En fiktiv nordamerikansk by med sporvogne og jernbane. Omfatter også sessioner, der tager dig med på en helikoptertur over byen eller give dig ansvaret for en sporvogn.

Norfolk & Western - Appalachian Coal
En sen ​​1950'er rute med lange kultog og damplokomotiver og som byder på et sandt ikon af nordamerikansk damp - N&W Y6B 2-8-8-2.

Northeast Corridor - Wilmington To Philadelphia
30 mil af ruten gennem tæt landskab på premier U.S passenger mainline , Amtrak's nordøstlige korridor, i den moderne æra.

Southern China
Set i Kinas moderne æra, ligger denne fiktive, men forbløffende realistisk rute med diesellokomotiver, såsom DF7C, ND5, DF11, og DF11G.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.