Forum » Microsoft Train Simulator » Ruter
Denmark 1.0b

Udskriv debat

  Denmark 1.0b
Skrevet af Bombardier_Train, 14/2-2010 13:11 (#21)

bl skrev: Er der egentlig noget til hinder for, at man kan videregive f.eks. ruter eller materiel, som man selv har liggende, til andre?

Precis, jag ser inte det heller som något problem. Jag förstår inte varför man inte kan dela med sig av rutter, som man har liggande... Saken med Tågsimulator är ju att det ska vara roligt och inget annat.

Därför ser jag inget större problem med att skicka rutter via mail, om man nu inte kan få tag på den på Internet, men jag kan respektera om skaparen säger nej.
Brugers avatar
Bombardier_Train

Lidt øvet



Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 14/2-2010
Status:



SV: Denmark 1.0b
Skrevet af knudbe, 14/2-2010 13:24 (#22)

bl skrev: Hej Knud!

Du beskriver ganske godt vores holdning til det at lave ting til andre! For os er det det, der er hobby'en foruden det at se, at andre kan lidet det, vi laver plus, at vi gerne vil lave tingene så tro mod virkeligheden, som muligt. Og det er en af grundene til, at vi ikke vil have passwords eller andre "medlemsting" som en nødvendighed for, at andre kan bruge vore ting.

Bjarne


Nemlig, det er jo det forhold, at andre kan få fornøjelsen af det man laver som gør at man bliver ved Smile
Men lige nu, så synes jeg ikke at det er så sjovt at lave noget til MSTS længere. SEO III kræver medlemskab af OTK og DK2000 er væk.
RW er der stort set ikke noget dansk til, bortset fra Erichs rute, så det er lidt svært at gå helhjertet ind i udvikling af scenarier.

bl skrev: Hvis vi lige skiller Knuds projekt ud, synes jeg, det er et ganske godt initiativ. Selvom det ikke lige passer til os. Når vi en gang takker af, vil den "moderne" side også være fyldt med oldtimere passende til OTK!

Bjarne

Men det ville nu sende et godt signal med en garanti Smile
Brugers avatar
knudbe

Ekspert



Antal indlæg: 5249
Tilmeldt: 7/1-2005
Bopæl: Dragør
Alder: 70
Status:

Mvh Knud
---
RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes
[url=www.RailWorks.dk]www.RailWorks.dk[/url]

SV: Denmark 1.0b
Skrevet af bl, 14/2-2010 15:14 (#23)

Og grunden til, at jeg ikke tror på RW er, at de fleste ting skal købes. Det må være svært at lave en aktivitet vel vidende, at det kommer til at koste brugeren flere hundrede euro at bruge den.

Priserne er for det første for høje (omkring 10-15 € for et lokomotiv), for set andet burde brugen af spillet være en generel gratis fornøjelse. Det kan godt være, at Microsoft er nogle pengesugere, men de fik da gjort noget godt med MSTS! Bare se, hvor meget gratis tingltangel, der ligger til rådighed på nettet!

Og det synes jeg dybest set, vi skal værne om: Tilgængeligheden for alle!

Hvis nogen synes, de har lagt så meget arbejde i tingene, at de føler et behov for at tage sig betalt, må de selv om det!

Bjarne
Brugers avatar
bl

Ekspert



Antal indlæg: 1111
Tilmeldt: 16/4-2004
Alder: 79
Status:


SV: Denmark 1.0b
Skrevet af Dingo, 14/2-2010 15:54 (#24)

Ja jeg er netop vendt tilbage til MSTS af samme årsag. Har ellers givet Railworks alle mulige chancer, men flere ting som eksempelvis høje priser på alt, yderst begrænsede addon muligheder, og at simulatoren tilsyneladende "kun" fedter for englændere og tyskere, gør at jeg ikke gider mere. Tror at spillet får det svært på disse kanter fremover, medmindre der bliver lukket alvorligt op for godteposen på flere områder.

MSTS, fyldt med fejl eller ej, det kører bare! Og hver eneste dag, kommer der masser af nye gratis addons til download på forskellige sider.

Og for at følge op på trådens overordnede emne, kan jeg også undre og ægre mig over, at flere af de gode danske sager til MSTS, ikke længere er tilgængelige!!!
Brugers avatar
Dingo

Erfaren bruger



Antal indlæg: 682
Tilmeldt: 12/10-2004
Alder: 55
Status:


SV: Denmark 1.0b
Skrevet af Bab, 14/2-2010 15:56 (#25)

Det er jo direkte forkert. Der findes rigtig meget gratis materiel på nettet efterhånden. Dog ikke dansk Wink Det eneste som koster noget, er det som man henter via Steam. Det behøver man ikke, og slet ikke noget, som man bør bruge i aktiviteter.

Der er især en italianer som er ret aktiv, men også tysk, fransk og engelsk findes der efterhånden en del af. Så når RW er lige så gammel som MSTS, så vil jeg tro, at der findes ligeså meget eller måske mere end til MSTS. Hvis der da ikke kommer en anden simulator, som forbinder RW og MSTS brugerne i en og samme simulator.

Men der udvikles meget og det er alt sammen gratis. Der findes også købevarer til MSTS. Det gør der selvfølgelig også til RW. Det er bare ikke noget, som man behøver købe, hvis man ikke vil.

Bab
Brugers avatar
Bab

Ekspert



Antal indlæg: 1577
Tilmeldt: 9/5-2005
Bopæl: Fredericia
Alder: 58
Status:

RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes

SV: Denmark 1.0b
Skrevet af Dingo, 14/2-2010 16:10 (#26)

Bab så er det jo ikke direkte forkert vel? Jeg gider ikke engelsk - tysk kan til nøds gå an. Men det er bestemt ikke første prioritet.
Dansk og amerikansk er mine foretrukne, og der findes ikke meget.

Jeg ved godt at du er indbegrebet af Railworks, men det ændrer altså ikke på, at der endnu ikke er nok interessant free stuff til Railworks.
Og går da egentlig ud fra at Google Search virker lige så godt på min maskine som på din. Wink

Men tager gerne imod gode links, det ku jo være jeg havde overset noget. Dog behøver du ikke linke til UKTrainsim........
Brugers avatar
Dingo

Erfaren bruger



Antal indlæg: 682
Tilmeldt: 12/10-2004
Alder: 55
Status:


SV: Denmark 1.0b
Skrevet af Bab, 14/2-2010 16:15 (#27)

Der sker da også en masse på den amerikanske front. Tysk, italiansk, fransk, hollandsk og skal det være rigtig flot (og gratis), så har kineserne lavet noget af de flotteste tog, som jeg har set til dato.

Men du har jo givet RW en chance, så der er ingen mening i at skrive links. Dem ville du jo have fundet, hvis du havde forsøgt Wink

Og nej, der er intet dansk endnu, men det er på vej.
Af udenlansk materiel kan jeg fylde min liste med meget mere end jeg ville kunne bruge. Det ville så bare være fra andre lande en DK (endnu).

Bab
Brugers avatar
Bab

Ekspert



Antal indlæg: 1577
Tilmeldt: 9/5-2005
Bopæl: Fredericia
Alder: 58
Status:

RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes

SV: Denmark 1.0b
Skrevet af Bombardier_Train, 14/2-2010 16:25 (#28)

Men nu tycker jag vi har kommit lite OT, men finns det någon möjlighet att få ta del av Denmark 1.0b på något sett? Kanske kan den komma till nedladdning igen? Jag ser inget problem varför den har upphört från alla nedladdningssidor.
Brugers avatar
Bombardier_Train

Lidt øvet



Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 14/2-2010
Status:


SV: Denmark 1.0b
Skrevet af Ghosttrain, 14/2-2010 16:41 (#29)

Hej Bombardier_Train

Det har jeg svaret på én gang, men igen nej det er der ikke. Smile
Brugers avatar
Ghosttrain

Ordstyrer



Antal indlæg: 3395
Tilmeldt: 12/4-2004
Bopæl: Nykøbing Falster
Alder: 68
Status:

Med venlig hilsen
Erich (Ghosttrain) Falensteen
>>Administrator<<

SV: Denmark 1.0b
Skrevet af BAS0908, 14/2-2010 19:54 (#30)

Hvis jeg må følge lidt op på hvad Bjarne skriver...

Jeg har ikke skrevet herinde i et par år, men har dagligt fulgt med i hvad der sker...

Det er klart at folk der lægger timer i, og lægger navn til et stk. software til togsimulatoren også fortjener at dette ikke bliver ændret uden deres samtykke..

Men...

Hvis jeg igen har lyst til at køre lidt tog i min MSTS, da det er alt hva jeg ejer af den slags, kan jeg ikke længere gøre dette fordi Hr. Erich Falensteen har bestemt at ingen må sende mig hans rute. - Og der er altså tale om et stykke Software han SELV lagde OFFENTLIGT tilgængelig på nettet!

Sagt på en anden måde:
Hvis Jonas i tønder gerne vil reinstallere sin togsim så han igen kan køre IC120 til Jylland, så mangler han Denmark 01.b. Den rute har Marcus fra klassen liggende derhjemme på sin eksterne Harddisk.

Fordi Erich Falensteen synes at ingen må give hans ruter videre på nogle måde, må Marcus altså ikke låne ruten til Jonas. Så Jonas kan altså ikke få glæden tilbage, er derfor nødsaget til at købe Railworks hvis han vil køre tog i DK på sin computer!

Synes det er en selvoptaget holdning, at man ENE MAND vil bestemme om folk de skal køre MSTS eller Railworks!

Erich du har ikke taget betaling for din rute men derimod lagt den offentligt til download! Come on... - skal personen bag signalpakken så også sige at du heller ikke må bruge den mere, heller ikke privat - blot fordi han nu synes det!

IGEN: forstår godt at du ikk vil ha folk ændre i dine ting, det er helt okay, det SKAL respekteres - men synes også du bør tænke på de mennesker der stadigvæk har glæde af dit Software, og stadig kan nå at få det!

Som knudbe skriver:
"Nu har Erich imidlertid valgt, at MSTS skal dø fsva hans ruter, og det er han selvfølgelig i sin fulde ret til... " - Næ synes jeg ikk han er! De har ligget OFFENTLIGT PÅ NETTET LOVLIGT, så hvorfor er det lige at folk ikke må bruge dem længere?!

Mvh
BAS
Brugers avatar
BAS0908

Lidt øvet



Antal indlæg: 12
Tilmeldt: 19/7-2009
Status:


SV: Denmark 1.0b
Skrevet af Bab, 14/2-2010 20:05 (#31)

Der er da ingen, som forbyder dig at kører MSTS. Du er også velkommen til at lave DK2000I.

Det er nu engang enhvers ret, at råde over de ting, som man selv har lavet. Om de har ligget offentligt eller ej, har absolut intet med sagen at gøre.

Bab
Brugers avatar
Bab

Ekspert



Antal indlæg: 1577
Tilmeldt: 9/5-2005
Bopæl: Fredericia
Alder: 58
Status:

RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes

SV: Denmark 1.0b
Skrevet af KimEast, 15/2-2010 00:19 (#32)

Selvom jeg har en del aktiviteter til Denmark1.0b samt har lavet den, så man overhovedet kunne lave aktiviteter på den rigtigt,(hele 8 opdateringer), fik jeg ikke 1 ord at skulle ha sagt da den røg helt ud. - Jeg har også en del aktiviteter til DK2000H, og har egentligt også været med til en hel del teknisk hjælp, og IGEN ryger en rute bare ud. - Men man lærer af sine fejl, så jeg bruger tiden på andre ting. - Og så kan MSTS dø helt for min skyld. Sad
Brugers avatar
KimEast

Ekspert



Antal indlæg: 1344
Tilmeldt: 13/4-2004
Bopæl: Blegdamsvej overfor Riget
Alder: 74
Status:


SV: Denmark 1.0b
Skrevet af Ghosttrain, 15/2-2010 00:49 (#33)

Kunne du ikke lige være venlig og fortælle hvad et er for "Teknisk Hjælp" du har været med til Kim, det absolut ENESTE du nogensinde har haft lov til at røre ved i mine ruter er signalerne, så jeg vil da være overordentligt interesseret i at vide hvad den tekniske hjælp består af ???

Forøvrigt så synes jeg nok at du fører dig frem som om du var guds gave til mit arbejde, og sådan noget får mig til at knække filmen.

Egentligt var det min mening at spare lidt op til en ny kontroller til min server, og så genåbne min MSTS download, men alle de her pigesure bemærkninger om hvad jeg kan tillade mig eller ikke tillade mig med mine egne værker, det har fået mig til på det kraftigeste at ændre mening. Så nu er der definitivt lukket for noget som helst der har med MSTS at gøre.

Måske var det en god idé at andre kom igang med rutebyggeri til MSTS, så svært er det heller ikke.
Brugers avatar
Ghosttrain

Ordstyrer



Antal indlæg: 3395
Tilmeldt: 12/4-2004
Bopæl: Nykøbing Falster
Alder: 68
Status:

Med venlig hilsen
Erich (Ghosttrain) Falensteen
>>Administrator<<

SV: Denmark 1.0b
Skrevet af KimEast, 15/2-2010 08:43 (#34)

Tsk, man smiler altid når du gir den gas Erich. Hvordan er det lige signalerne er i Denmark1b, før alle opdateringerne? Det var da komplet umuligt at lave nogetsomhelst aktivitet der virkede. Så kom "Guds gave til ruten" Smile og lavede hele 8 opdateringer, og ruten er faktisk fremragende. Man kan lave aktiviteter helt fra Helsingborg og til Kolding. Problemet er bare, at ruten ikke findes officielt mere. Så kom Dk2000, hvor vi da i fælleskab da har sat besværlige ting op, igen signal-tekniske ting, (som jeg kalder teknisk hjælp, men man kan kalde det hvad-som-helst). Og igen ryger en rute helt ud. Sad --- Og tilsidst: Nej, rutebyggeri er ikke mig, jeg kaster mig hellere over signalerne bagefter når jeg opdager at MSTS er på tværs overalt, når man vil lave en aktivitet, og at signaler skal sættes specielt, når det er MSTS man arbejder med Smile
Brugers avatar
KimEast

Ekspert



Antal indlæg: 1344
Tilmeldt: 13/4-2004
Bopæl: Blegdamsvej overfor Riget
Alder: 74
Status:


SV: Denmark 1.0b
Skrevet af KimEast, 15/2-2010 16:29 (#35)

Kan da lige tilføje, at jeg har... ææhm.. tæller lige.. 4 aktiviteter til DK1b, Ståltransport i flere dele, plus det løse, og ... 4, sandelig, aktiviteter til Dk2000H, noget Militær i flere dele, opdaterede versioner forresten, så er det bare om jeg har lyst at dele dem med andre.. de 2 ruter må dem, der IKKE har dem, så prøve at finde et sted ude i universet Wink Wink
Brugers avatar
KimEast

Ekspert



Antal indlæg: 1344
Tilmeldt: 13/4-2004
Bopæl: Blegdamsvej overfor Riget
Alder: 74
Status:


SV: Denmark 1.0b
Skrevet af Bombardier_Train, 15/2-2010 16:47 (#36)

Vilken/vilka är anledningen (arna) till att du inte vill lägga upp Denmark 1.0b igen, Erich?
Som sagt, tågsimulatorer är ju till för att ha roligt och inget annat.
Tänk bara att få köra ända till Helsingborg - i MSTS!
Brugers avatar
Bombardier_Train

Lidt øvet



Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 14/2-2010
Status:



SV: Denmark 1.0b
Skrevet af Ghosttrain, 15/2-2010 17:10 (#37)

Jeg behøver faktisk ikke at give nogen anledning, men databaserne i Denmark 1.0b var så beskadiget at jeg ikke kunne bygge på den. Derfor. Og drop nu alt det dér med hvad jeg skal eller ikke skal eller for den sags skyld bør gøre. Det bliver som jeg har bestemt det. Netop på grund af al den pigesurhed over at mine ruter ikke er til rådighed lige når folk vil have dem, har så gjort at MSTS helt og aldeles er droppet fra mit website, og alle andre for den sags skyld også.

Som jeg har skrevet før, hvis nogen vil have en Danmark rute, så må i bygge den selv, mine er væk for altid.

Slut på diskutionen.
Brugers avatar
Ghosttrain

Ordstyrer



Antal indlæg: 3395
Tilmeldt: 12/4-2004
Bopæl: Nykøbing Falster
Alder: 68
Status:

Med venlig hilsen
Erich (Ghosttrain) Falensteen
>>Administrator<<

Spring til debat:
Lignende emner
Debat Forum Svar Nyeste indlæg
Hjælp til København H - Århus H (DK2000 H & Northen Denmark) Ruter 9 01-04-2012 17:42
Denmark 2000 til MSTS Ruter 33 21-08-2010 23:34
Career - RailWorks Denmark Andet 13 11-08-2010 23:24
Trains for Denmark 2000 H Materiel 12 03-12-2009 23:51
Isle Of Wight - Denmark 2000 - Newcastle/York Andet 7 21-05-2009 23:21
Del denne tråd
URL:
BBcode:
HTML: