Forum » RailWorks / Train Simulator 2012 - 2014 » Andet
Den er nu ikke så ringe

Udskriv debat

  Den er nu ikke sÃ¥ ringe
Skrevet af Dingo, 6/1-2008 19:27 (#21)

Glemte lige et svar til Knud.
Som tingene er nu, bliver jeg selv i MSTS verdenen. Men følger spændt hvad der sker på KRS siden. Førend der sker meget drastiske ændringer til KRS, vil jeg afholde mig fra at anbefale den til nogen.
Har selv Trainz, dog ikke 2006 udgaven. Den fanger mig heller ikke helt, så faktisk hellere KRS når alt kommer til alt.

Konklusionen må være, at jeg bliver ved gode gamle MSTS sålænge der ikke findes bedre (i min verden). Og der udvikles stadigvæk superfede addons som bare bliver bedre og bedre, med superflotte landskaber, tog og godt tænkte aktiviteter og en realisme som aldrig før er set i MSTS-verdenen. Bare se et produkt som Feather River Route - det er simpelthen genialt og superflot lavet. Og hvis det skal være gratis, kan jeg jo bare nævne Erich's formidable sans for rutebyggeri, og flere andre her på siden som laver materiel, aktiviteter osv.
Brugers avatar
Dingo

Erfaren bruger



Antal indlæg: 682
Tilmeldt: 12/10-2004
Alder: 55
Status:



SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af knudbe, 6/1-2008 20:15 (#22)

Hej Dingo,

Jeg forstår dig til fulde, og selv om jeg kigger og er positiv overfor KRS, så er det endnu ikke - for mit vedkommende - tid til at skrotte MSTS.

Men netop det du skriver er jo hele pointen i det som jeg indledte denne tråd med, nemlig at der endnu ikke er så mange freeware-addons for KRS. Men det var der så sandelig heller ikke da MSTS blev udgivet. Alt omkring MSTS er jo blevet til på grund af at der er så mange brugere og udviklere som har taget det til sig på trods af dårlig grafik, masser af fejl og ingen opfølgning/opbakning fra udgiveren (Microsoft). Dvs at rent communitymæssigt og add-on-mæssigt så er KRS på samme sted (tilnærmelsesvist) som MSTS var da den udkom. Hvis brugere/udviklere på det tidspunkt havde været lige så kritiske overfor MSTS som "man" er overfor KRS, så var MSTS aldrig blevet til det omfangsrige "samfund" som det er i dag. MSTS havde den gang to meget store fordele som KRS ikke har i dag, nemlig at det var Microsoft som stod som udgiver, og der i bund og grund vel ikke var noget alternativ.

KRS har ikke Microsofts organisation/brand bag sig, tvært imod, for sjovt nok, så har Microsoft pludselig fundet ud af at de vil begynde på en MSTS 2. Egentlig tankevækkende i betragtning af at Microsoft tidligere har afvist at have sådanne planer.

Men det korte af det lange er, at KRS skulle have rigtig gode chancer for at blive noget seriøst, hvis udviklerne ville bakke op i stedet for at lurepasse. I øjeblikket er det vist kun Erich, som klart har meldt ud at han ikke laver flere ruter til MSTS men koncentrerer sig om KRS. Men Erich mangler danske objekter og signaler for at lave en dansk rute i KRS. Og jeg mangler Erichs rute samt materiel for at kunne lave en dansk aktivitet.
Hvis disse forhold blev bragt i orden, så ville du hurtigt se en udvikling på KRS...
Brugers avatar
knudbe

Ekspert



Antal indlæg: 5249
Tilmeldt: 7/1-2005
Bopæl: Dragør
Alder: 70
Status:

Mvh Knud
---
RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes
[url=www.RailWorks.dk]www.RailWorks.dk[/url]

SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af Dingo, 6/1-2008 21:29 (#23)

Knud, er enig med dig i, at sålænge der ikke er addons til KRS, er der ikke så meget at skrive hjem om. Problemet er bare, synes jeg, at addons eller ej, så er produktet bare ikke godt nok konstrueret . Var selv en af de første (tror jeg) til at installere MSTS i sin tid. Og jo, jeg bandede og svovlede over produktet, men fik alligevel adskillige timer til at gå med det, blandt andet fordi at tingene var overskuelige og forholdsvis nemme at gå til. Der synes jeg at KRS fejler, ved ikke at ha taget de gode ting fra MSTS med.
Og der hvor jeg mener det er helt katastrofalt, er at man da for pokker ikke får rettet fejlene først fremfor at udgive diverse ekstra lokomotiver osv.

Tror at alle har undret sig over, hvorfor Microsoft i sin tid nægtede at lave en 2'er. Men tror at det var på baggrund af at MSTS verdenen levede/lever i bedste velgående alligevel. Og så længe der ingen seriøse konkurrenter var, var der ingen fare på færde. Nu er der en konkurrent, omend jeg ikke synes den er særlig truende, og så er det vel meget naturligt at man går igang med en 2'er.
Prøv iøvrigt at følge med i dialogen på 3dtrains forum. Der sidder udviklerne at MSTS2 og søger input fra brugerne, og det er faktisk rigtig god og underholdende læsning. KRS bliver nævnt som et produkt som man ihvertfald ikke behøver at efterligne.

Og nej, KRS har ikke Microsoft i ryggen, men de har derimod Electronic Arts som er verdens største spiludgiver. Det burde medføre en eller anden form for kvalitetsfornemmelse. Fornemmelsen er der også, men der bliver det desværre også kun synes jeg. Jeg kan personligt undre mig over, at Electronic Arts' normale meget kritiske filter, ikke har stillet større krav til et spritnyt spil anno 2007 med de tekniske muligheder der er til rådighed idag kontra dengang MSTS udkom.
Jeg spørger.... hvor er udviklingen i forhold til gamle MSTS udover grafikken, som jeg også kunne ønske mere realistisk?

Min holdning er: jeg håber at KRS overlever, da den kan ha' potentiale, hvis den får en gennemgribende renovering. Men jeg har min tvivl, især efter at der er blevet annonceret en MSTS-2.
Microsoft har en fordel fremfor Kuju - nemlig hele 2 "fejltagelser" at lære af, MSTS-1 & KRS. Så hvis ikke Microsoft udnytter denne chance optimalt, graver jeg mig ned i en mødding.

Og må hellere lige nævne, at det jeg ønsker mig, er en kraftigt renoveret MSTS-1 med en heavy-duty grafikmotor, og en nemt-at-gå-til aktivitets/rute editor.
Gameplayet må rigtig gerne være det samme, med små modifikationer selvfølgelig.
Brugers avatar
Dingo

Erfaren bruger



Antal indlæg: 682
Tilmeldt: 12/10-2004
Alder: 55
Status:


SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af BlackChart, 6/1-2008 22:15 (#24)

Jeg springer på vognen med dem FOR KRS - hvis der altså dukker noget dansk op til den...

Jeg ville utroligt gerne lave nogle lokomotiver og vogne til den, men jeg lægger ikke skjul på at lysten er helt væk efter at ALT hvad jeg havde forberedt og indsamlet til noget sådan forsvandt...
At tiden heller ikke er til det er så en anden faktor der spiller ind...

Skulle tiden dukke op igen, så vil jeg ikke afvise at jeg ville lave noget til KRS, men tror bare der skal læses og studeres samt eksperimenteres en del for at få det til at virke...Synes det virker lidt uoverskueligt når man kigger i dokumentationen til 3D udviklingen :?
Brugers avatar
BlackChart

Ekspert



Antal indlæg: 3322
Tilmeldt: 9/4-2004
Bopæl: Skanderborg
Alder: 43
Status:

Med venlig hilsen,
Morten Trab - Admin
http://www.trukz.com

SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af knudbe, 6/1-2008 22:21 (#25)

Dingo skrev: Jeg kan personligt undre mig over, at Electronic Arts' normale meget kritiske filter, ikke har stillet større krav til et spritnyt spil anno 2007 med de tekniske muligheder der er til rådighed idag kontra dengang MSTS udkom.

Jeg kan kun sige at jeg er helt enig på det punkt

Dingo skrev: Jeg spørger.... hvor er udviklingen i forhold til gamle MSTS udover grafikken, som jeg også kunne ønske mere realistisk?

Og her er jeg også enig. Der er basale ting i MSTS som helt mangler i KRS.

Dingo skrev: Og må hellere lige nævne, at det jeg ønsker mig, er en kraftigt renoveret MSTS-1 med en heavy-duty grafikmotor, og en nemt-at-gå-til aktivitets/rute editor.

Jamen er der da ikke det? I hvert fald mht ruteeditoren så siger Erich jo at det er meget lettere at bygge ruter. Jeg har endnu begge dele tilgode...

Dingo skrev: Gameplayet må rigtig gerne være det samme, med små modifikationer selvfølgelig.

Enig igen.

Men hvis man ser nøgternt på det, og vi ser bort fra at du havde forventet noget mere, er der så ikke lidt i det at du kender MSTS og ved hvordan den skal håndteres, mens det samme endnu ikke helt er tilfældet for KRS?
Det er jo en naturlig menneskelig reaktion at sige "jeg kan nu bedre lide det gamle"
Brugers avatar
knudbe

Ekspert



Antal indlæg: 5249
Tilmeldt: 7/1-2005
Bopæl: Dragør
Alder: 70
Status:

Mvh Knud
---
RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes
[url=www.RailWorks.dk]www.RailWorks.dk[/url]

SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af Bab, 6/1-2008 22:51 (#26)

Jeg synes vi skulle samle sammen, så BlackChart kan købe sig lidt fritid, så han kan bygge et godt gammelt DSB MY til mig :lol: :lol:

Bab
Brugers avatar
Bab

Ekspert



Antal indlæg: 1577
Tilmeldt: 9/5-2005
Bopæl: Fredericia
Alder: 58
Status:


SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af BlackChart, 6/1-2008 23:01 (#27)

Tjaeh, det er jo ikke sådan når man endeligt har fået det job man har søgt efter Grin Nemlig med noget man interesserer sig for, samt et hvor man selv bestemmer over sin egen hverdag og stort set aldrig snakker med chefen Wink

Derudover er ungerne jo ved at være den alder hvor de bare ikke kan tage sig til takke med at blive smidt af i et hjørne med en stak bamser og/eller legesager, der skal sq ske noget mere...Nårh ja, ikke at forglemme MIN BIL, huset og selvfølgeligt hesten...

Men jo tak, hvis nogle kunne købe en 2 - 3 timer ekstra til mine døgn, så kunne der helt sikkert falde et high-detail MY af Grin Men det er nok bare ønsketænkning som det ser ud lige nu Smile
Brugers avatar
BlackChart

Ekspert



Antal indlæg: 3322
Tilmeldt: 9/4-2004
Bopæl: Skanderborg
Alder: 43
Status:

Med venlig hilsen,
Morten Trab - Admin
http://www.trukz.com

SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af knudbe, 6/1-2008 23:26 (#28)

Ja, det er sq det der er problemet! Arbejdet tager alt alt for meget af ens fritid Wink
Brugers avatar
knudbe

Ekspert



Antal indlæg: 5249
Tilmeldt: 7/1-2005
Bopæl: Dragør
Alder: 70
Status:

Mvh Knud
---
RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes
[url=www.RailWorks.dk]www.RailWorks.dk[/url]

SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af BlackChart, 7/1-2008 17:11 (#29)

Helt enig Smile
Brugers avatar
BlackChart

Ekspert



Antal indlæg: 3322
Tilmeldt: 9/4-2004
Bopæl: Skanderborg
Alder: 43
Status:

Med venlig hilsen,
Morten Trab - Admin
http://www.trukz.com

SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af Tjalfe, 7/1-2008 17:47 (#30)

BlackChart skrev: Derudover er ungerne jo ved at være den alder hvor de bare ikke kan tage sig til takke med at blive smidt af i et hjørne med en stak bamser og/eller legesager, der skal sq ske noget mere...


Du kommer jo så meget rundt i landet, så hvad med at smide dem af på en station og så hente dem et par timer senere? Cool
Brugers avatar
Tjalfe

Ekspert



Antal indlæg: 2073
Tilmeldt: 22/9-2005
Bopæl: Kragenæs
Alder: 32
Status:


SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af BlackChart, 7/1-2008 18:29 (#31)

De vil da hellere med far ud og køre lastbil Grin

Men den ældste har jo en skole der skal passes Grin
Brugers avatar
BlackChart

Ekspert



Antal indlæg: 3322
Tilmeldt: 9/4-2004
Bopæl: Skanderborg
Alder: 43
Status:

Med venlig hilsen,
Morten Trab - Admin
http://www.trukz.com

SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af , 7/1-2008 19:22 (#32)

Men MSTS er ikke helt skrottet, husk at der er et flot projekt igang, det er Lemvigbanen.
Brugers avatar


Begynder



Antal indlæg:
Tilmeldt: 1/1-1970
Alder: 0
Status:


SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af Marc, 7/1-2008 21:00 (#33)

Der er et problem som jeg ser med den danske fanbase, som andre trainsim sider ikke lider så meget af.
Bla. de tyske sider har løbende fået nye 3D byggere, som har "overtaget" det arbejde som de "gamle" var igang med.
For vi må jo desværre indse, at efter nogle år kan det være meget svært at holde interessen. Specielt hvis man har flere ting at se til i sit privatliv end før.

Sammenlign 2007 med 2003, hvor mange af os aftalte at mødes til diverse arrangementer og lign.
Jeg ser stortset ingen af de gamle togsimmere køre med Museumstog længere. Gert, Tobias, Loke osv.

Og når det kommer til 3D bygning, så er der stortset ikke kommet nogen nye hænder til. Det er stadig de samme som sidder og laver 3D arbejdet, og jeg kan godt forstå hvis de ikke orker at blive ved med det hele tiden.
Brugers avatar
Marc

Ekspert



Antal indlæg: 1720
Tilmeldt: 11/4-2004
Bopæl: Skævinge
Alder: 36
Status:


SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af Thomas_, 7/1-2008 21:28 (#34)

Marc jeg tror ikke det har noget med at orke at gøre, da folk laver det af lyst.. (formoder jeg.. det var det der drev mit værk) Jeg synes bare ikke der er den samme ånd om det mere, og min lyst ligger derfor andre steder end ved pc'en med 3D.. F.eks har jeg lige fået 2 sporskifter som jeg har bestilt i tyskland. En halv englænder og et almindeligt højreskift, til den nette sum af 4000,- Smile

Det samme gør sig jo gældende for morten, hans lyst er der jo til dels også stadigvæk, han har også bare andre ting at tage sig til, som er mere vigtige end 3D..
Brugers avatar
Thomas_

Ekspert



Antal indlæg: 1877
Tilmeldt: 25/7-2004
Alder: 42
Status:



SV: Den er nu ikke så ringe
Skrevet af Marc, 7/1-2008 23:12 (#35)

Det var sådan set også det jeg ville frem til, men du beskrev det en del bedre Wink
Brugers avatar
Marc

Ekspert



Antal indlæg: 1720
Tilmeldt: 11/4-2004
Bopæl: Skævinge
Alder: 36
Status:


Spring til debat:
Lignende emner
Debat Forum Svar Nyeste indlæg
Der er strøm i lokomotiverne, men de kører ikke Materiel 1 18-11-2017 20:28
Togmodeller virker ikke på mac Generelt 6 16-04-2016 17:16
Hvis du endnu ikke har Train Simulator 2013 endnu... Andet 1 01-01-2013 12:27
Kan ikke installere Generelt 1 01-01-2012 20:09
DSB køber ikke ICE-TD Real-Life-Tog 25 21-11-2011 14:46
Del denne tråd
URL:
BBcode:
HTML: