FAQs: Aktiviteter
Hvad betyder det når jeg får en fejl meddelelse der hedder "this activity was build on version XXXX, your current version is YYYY" når jeg prøver at installere en aktivitet ?
Det betyder at aktivitets byggeren har en anden, typisk nyere, udgave af den rute aktiviteten er lavet til. Kig efter en opdatering til ruten eller prøv at bruge "compute and save" funktionen i aktivitets editoren, det kan i nogen tilfælde gøre aktiviteten brugbar på den nye rute.
Hvad gør jeg når jeg vil installere en aktivitet og maskinen bare siger at der er sket en fejl?
Du mangler sikkert at installere det der hedder TSUnpackFix, kan hentes H E R

Du skal køre denne fil en gang, og fejlen skulle derefter være væk. Er fejlen der alligevel stadig, efter du har kørt fix'en, kan du spørge i vores forum, gerne med en detaljeret beskrivelse af hvad du gør og hvad computeren derefter skriver tilbage til dig.
Installation af ny aktivitet. Som ny i denne aktivitet vil jeg gerne spørge, hvordan man gør. Jeg synes selv jeg har prøvet alt - men endnu er det ikke lykkedes.
mvh
Hansove
Meget simpelt.
Hent og læs denne guide H E R
Jeg får "out of service" eller "out of date" eller "path not valid" eller "resave in activity editor" error..... hvad gør jeg ?
Den aktivitet du prøver at bruge er lavet på en ældre version af den rute den skal køres på. Du kan nogle gange bruge aktiviteten alligevel ved at bruge "compute and save" funktionen i acticity editoren, men det er ikke altid at det virker. Så er der ikke andet at gøre end at vente til der kommer en opdateret version af aktiviteten, som er opdateret til den nyeste version af ruten.
Jeg har netop lavet en aktivitet til NDK, men jeg kan se at trafikken ikke passer ifølge den rigtige køreplan, f.eks. IC191 afgang 3.55 fra Århus H med ankomst 6.27 i Frederikshavn, denne afgang varer ifølge activity editoren til 10.15 ca. det er jo ikke realistisk, hvad kan jeg gøre for at få toget til at køre til tiden?
Det er det sædvanlige tilbage vendende. Det kan MSTS ikke håndtere, man kalder det ' en MSTS ting '.
Det kan siges med bestemthed. Det kan ikke lade sig gøre, at få et traffic train ( AI tog ) til at opføre sig som i virkeligheden og da slet ikke på en en sporet strækning.
Det der skal gøres er, at starte AI toget før man møde det og fjerne det igen når det ikke kan ses mere, det er den eneste løsning på problemet.
Forøvrigt er det ikke så smart, at have for mange AI tog kørende på en gang, de vil tappe MSTS for kræfter.